offf süpersin Uğur dört gözle bekliyoruz![]()
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Turkcell Super Lig Polaroid FacePack : %90 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 2 Ocak 2008 günü FM 2008 için muhteşem bir gün olacak en azından FMG takipçileri için. Çünkü "Turkcell Super Lig ...
2 Ocak 2008 günü FM 2008 için muhteşem bir gün olacak en azından FMG takipçileri için. Çünkü "Turkcell Super Lig Polaroid FacePack" çıkacak. Transfer döneminin sonunu bekleyen ben size en yeni transferlerle bu muhteşem paketi sunacağım. Sadece Gaziantepsğpor ve OFTAŞspor'un kaldığı pakette yeni tarnsferler resimleriyle hazır ve sizi bekliyor. İşte birkaç örnek:
İşte bizim fakirhaneden bunlar çıktı. Fenerbahçe'yi sağoplsun Ado77(Aydın)'ın yaptığı paketi koyacağım. OFTAŞ ve Gaziantep de yakında bitecek ve transfer dönemini sonu iple çekilecek
Bunu okuyarak kafa patlattığınız için teşekkürler.
Uğur OKSAY
offf süpersin Uğur dört gözle bekliyoruz![]()
Yılların eskitemediği adam ..
Türkiyenin değil dünyanın en kalitelisi olacak...
Bazı resimleri bulmak zor ötesi yaaa. Ama nasıl başardığımı bilmiyorum. Bazı takımların maç haberleri altına maçtan resimler koyması çok iyi oldu. Sağolsunlar.
Seni Canı İçten Tebrik Ediyorum şiMdindenCok Saolasın
![]()
UkoGS usta super calisma olacagindan eminim![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
süperler valla ellerine saglık
Bazen ...
Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
Gerçektir , yaşamdır...1905'te doğup Ciltlere sığmamaktır...
Destanların değişmez yazarı olurcasına...
Bir kaç örnek daha:
Şu anda pakette tam 478 adaet futbolcunun resmi var. Ayrıca pakete takımların bu sene TSL'den başka takıma yolladığı oyuncularda mevcut.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)