en büyük gs
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan 4-1-3-2 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> slm beyler herkezin taktik problemi çok fazla fm öyle bir oyun yapmişki 15 16 maç ayni taktikle oynayinca artik takimlar ...
slm beyler herkezin taktik problemi çok fazla fm öyle bir oyun yapmişki 15 16 maç ayni taktikle oynayinca artik takimlar sizin taktiginizi çözüyorlar ve ona göre önlem aliyolar ben galatasarayla bir taktik yaptim tuttu baya ii oynadim ilk sezon baya kötü geçti ama 2 inci sezon bu taktigi yapinca baya bir toplarlandim ee tabi biraz transferde yaptim size ss leri yolluyorum bakarsiniz ve ii bir fm ciyseniz benim söylemem bile gerek kalmaz nereye hangi güçte adam koyucaginiz. yardimci olduysam sevinirim ama çok sevinmeyin champ. ligi maçinda barcelonadan 4 yemiştir bu taktik söylemeden edemedim
Taktiğim: Emeğe saygi olayini beceremedim ama bence gerek yok öyle sagol teşşekürler sirf download edebilmek için cevaplara gerek yok hepinize bol flm ler
eyw pk işime yaramaz fakat eline salık..
Teşekkrüler..eline sağlık..![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)