twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 30 mesaj bulunuyor.

Fm 2011 Ara transfer Yaması ( Şubat )

Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Fm 2011 Ara transfer Yaması ( Şubat ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Ara Transfer döneminin sonuna kadar yapılan tüm transferler bulunmaktadır. Transferler goal.com sitesinden baz alınarak yapılmıştır. Alıntı yaptığımıda söylemiş olayım. Umarım ...

Gelecek Vaadeden batuhandesouza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ocak 2009
    Nereden
    Evden

Fm 2011 Ara transfer Yaması ( Şubat )

Ara Transfer döneminin sonuna kadar yapılan tüm transferler bulunmaktadır. Transferler goal.com sitesinden baz alınarak yapılmıştır. Alıntı yaptığımıda söylemiş olayım. Umarım işinize yarar.

Link : Hotfile.com: One click file hosting: FM 2011 Ara Transfer Yaması.rar

FM 2011 Ara Transfer Yaması Kurulum:

1.İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp içerisindeki "MaNiAc_EgE - 2 Şubat 2011 - Ara Transfer Yaması" adlı .xml dosyasını "Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data" içerisine atacaksınız.

2.Editor data klasörü yoksa aynı şekilde siz oluşturabilirsiniz.

3.Sonra oyundayken Ana Menü'den Yeni Oyun seçerken "Change"'e tik koyun.

4.Devam edince "MaNiAc_EgE - 2 Şubat 2011 - Ara Transfer Yaması"'ni seçip oyuna başlayabilirsiniz.

İyi oyunlar. Sorun olursa özel mesajdan veya bu konudan ulaşabilirsiniz.
    Konu batuhandesouza tarafından (11 Şubat 2011 Saat 01.34 ) değiştirilmiştir.
    Menfaat sandalyeye benzer;başında taşırsan seni küçültür,ayağının altına alırsan yükseltir..

Gelecek Vaadeden gokdemir57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ekim 2009
    Nereden
    Konya
    Kim yaptıysa eline sağlık ama bu database en basitinden; futbolcuların senelik yada haftalık ücretleri, futbolcunun değeri değişmemiş.Direk eski takımdan yeni takıma aktarılmış.Database'de yakalaşık 650 değişiklik yapılmış.Sanırım bu da databaese 650 futbolcu kontrat veya kiralık olarak yeni takımlarına aktarılmış oluyor, sezon ortasında 650 futbolcu yeni takımlarına imza atmadı.
    Velhasıl tam bir ara transfer yaması verebilecek var mı?

Katılış
    25 Ocak 2009
    Nereden
    Evden
    Alıntı gokdemir57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim yaptıysa eline sağlık ama bu database en basitinden; futbolcuların senelik yada haftalık ücretleri, futbolcunun değeri değişmemiş.Direk eski takımdan yeni takıma aktarılmış.Database'de yakalaşık 650 değişiklik yapılmış.Sanırım bu da databaese 650 futbolcu kontrat veya kiralık olarak yeni takımlarına aktarılmış oluyor, sezon ortasında 650 futbolcu yeni takımlarına imza atmadı.
    Velhasıl tam bir ara transfer yaması verebilecek var mı?
    Araştırdım ve sadece bunu bulabildim. Şuan ben kullanıyorum yine eskisinden daha iyi. Eğer daha gelişmiş bir databese bulabilirsem paylaşırım.
    Menfaat sandalyeye benzer;başında taşırsan seni küçültür,ayağının altına alırsan yükseltir..

Genç Star sidarmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Aralık 2010
    Nereden
    ankara
    güzel kardes eline sağlık

Genç Star murat02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Şubat 2010
    eline sağlık paşa

Genç Star cinkers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Aralık 2008
    Nereden
    istanbul
    Of ya sigames son olarak bir patch çıkarmayacak mı? Yani son transferlerin olduğu bir patch? Ağız tadıyla oynayamadık şu oyunu bir türlü

Genç Star fmseverbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    28 Ocak 2011
    Nereden
    Kütahya
    haklısın transferler tam anlamıyla olsa yeni transferlerin sözleşmesi 1 senelik kötü oluyo

Katılış
    25 Ocak 2009
    Nereden
    Evden
    Alıntı cinkers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Of ya sigames son olarak bir patch çıkarmayacak mı? Yani son transferlerin olduğu bir patch? Ağız tadıyla oynayamadık şu oyunu bir türlü
    Keşke çıkarsalar da doğru düzgün editörsüz temiz bir oyun oynasak. Çıkarırlar paylaşırım kardeşim.

Genç Star kmca_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Mart 2010
    Nereden
    giresun
    yuuuuguh

Genç Star Yakup93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Şubat 2011
    Nereden
    İstanbul
    Merhaba ben forum da daha yenıyım ama uzun yıllar fm oynadım bu yamayı ve turkce yamayı yapamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz

Toplam 3 sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA