Sonuçlara dair ekran görüntüsü de koyarsanız daha iyi olur.
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan 4-1-2-1-2 / Eski Brezilya Anlayışı / Çift Santrafor Ofansif Bekler / Az Ye Çok At Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar ; Uzun Deneme Süreçlerim Sonunda Ve Bu Senenin Popüler Tek Santraforlu Sisteminden Sıkıldıktan Sonra Aklıma Bu Taktiği Oluşturmak Geldi. ...
Arkadaşlar ;
Uzun Deneme Süreçlerim Sonunda Ve Bu Senenin Popüler Tek Santraforlu Sisteminden Sıkıldıktan Sonra Aklıma Bu Taktiği Oluşturmak Geldi.
Bu Taktikte Yola Çıktığım Esas ; Hücumcu Sağ Ve Sol Bek Anlayışıdır.
Esinlendiğim Takım İse Bir Zamanların Brezilyasıdır.Tabi O Takımın Sağ Beki Cafu Sol Bekide Roberto Carlostu...
Yani Bizimde Takımda İhtiyacımız Olan En Kilit Oyuncularımız Beklerimiz Olacak.Bu İki Oyuncumuz Mutlaka Hem Defansif Hemde Ofansif Hemde Fiziksel Yönü Gelişmiş Bekler Olmalıdır.
Takımımızın Diğer Oyuncuları Mevkilerinin Adamı Olsun Yeterli.
Anlayışımdaki Olmazsa Olmaz Bir Başka Şeyde Bütün Oyuncuların Fizik Gücüdür.Takımımız agresif hücum anlayışlı olacaktır.Mutlaka fiziği iyi oyunculardan seçin 11 nizi.
Anlayışımız sürekli saldırı agresif top kapmaya dayalı Buyüzden Sarı Kart Çok Görüyorsunuz Ama Önemli Değil Sonuçlar Tatmin Edicidir.
Vereceğim Taktik Dosyasının İnce ayarları Yapılıdır.Direk Kullanabilirsiniz.
Aşağıda Bazı Screenshotlarla Taktiği Açıklamaya Çalıştım Umarım Beğenirsiniz.
Hepinize Bol Bol Regenler
DOWNLOAD:
Hotfile.com: One click file hosting: Murat Çırmık 4_1_2_1_2 Of_Bekler (Man City, Nov 2014).rar
Veya
http://rapidshare.com/files/43898522..._Of_Bekler.rar
Veya
http://www.fileserve.com/file/7x6xK34
Konu guthwine tarafından (24 Aralık 2010 Saat 07.21 ) değiştirilmiştir.
Sonuçlara dair ekran görüntüsü de koyarsanız daha iyi olur.
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Bu Taktik İle Man City Başındayken Kazandığım Bazı Önemli Maçların Screenshotları:
![]()
Konu guthwine tarafından (24 Aralık 2010 Saat 06.41 ) değiştirilmiştir.
Alınan sonuçlara bakılırsa çok iyi bir taktiğe benziyor .. hmm ..
Bende Man. City Yönetenlerdenim Takımı Sil Baştan Kurdum Genç Oyuncularla Reforme Ettim Sitenin Ana Sayfasındaki En İyi Taktik İlk Sezonda Beni 4 . Yaptı Hiçde Memnun Değilim Şimdi Birde Bu Taktiği Deneyeceğim Elinize Sağlık İyi Oyunlar
Umarım işinizi görür.Taktiği oyuncu pozisyonlarına göre dahada geliştirmek istiyorum ancak çeşitli takımlarla birkaç sezon oynamam lazım.
Deneyen arkadaşlarda lütfen olumlu yada olumsuz geri bildirimde bulunsun böylece taktiği geliştirebiliriz.
Konu guthwine tarafından (24 Aralık 2010 Saat 06.41 ) değiştirilmiştir.
sagolasin inşallah bendede yararlı olur
bu taktik tamamıyla bi rezillik hangi takımla denediysem her mac mağlup hemde farklı sekkılde bu az ye cok at rakip için gecerli herhalde
Saygı duyarım sizde bu şekilde sonuç vermiş olabilir tabiki ancak beklerinizin iyi olduğundan ve takımınızın fizik gücünden eminmisiniz?
Memnun kalmayan arkadaşlara yeni açtığım
'Günümüz Brezilyası Taktik Anlayışının FM Uyarlaması'
Başlıklı konuyu incelemelerini tavsiye ederim
Konu guthwine tarafından (28 Aralık 2010 Saat 21.12 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)