twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12
Konuda toplam 12 mesaj bulunuyor.

4-1-2-1-2 / Eski Brezilya Anlayışı / Çift Santrafor Ofansif Bekler / Az Ye Çok At

Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan 4-1-2-1-2 / Eski Brezilya Anlayışı / Çift Santrafor Ofansif Bekler / Az Ye Çok At Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Guthwine İsimli Arkadaşım Ben Man. City'i Çalıştırdığımı Söylemiştim Bir Önceki Yorumumda da Ama Kesinikle Yeterli Verimi Alamadım Aksine Az Gol ...

Genç Star MrSpock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Kasım 2010
    Nereden
    Since 1925
    Guthwine İsimli Arkadaşım Ben Man. City'i Çalıştırdığımı Söylemiştim Bir Önceki Yorumumda da Ama Kesinikle Yeterli Verimi Alamadım Aksine Az Gol Atan Bir Takım Haline Geldim Ama Az da Yiyorum Oyuncularımda Sorun Olduğunu Düşünsek Türünün En İyileri As Kadromu Sayayım ; Kaleci : Hart , Sağ Bek Azpilicueta , Sol Bek ; G.Bale , Stoperler ; Musacchio - Ezequiel Munoz - (Hummels) , Defansif Ortasaha ; Annan Veya Andrea Poli ,Merkez Ortasaha ; Kwadwo Asamoah , (Nuri) , Ayew Ofansif Ortasaha ; Javier Pastore - (Silva) , Forvet ; Tevez , Abel Hernandez , Balotelli , Araujo Kadromda Bir Sorun Varsa Yardımcı Olursan Geliştirelim Beraber Yani 2 Sezonda 250 Milyon Euro Harcadım Ama Mutlu Değilim Ve Oyundan Kopuyor Sonuç Olarak Sıralamada Kötü Değilim 3. Oldum Ligde Ama Başka Bir Yerde İcraatım Yok Euro Cupda Yarı Finalde Elendim Anladın Demek İstediğimi Sanırım Arkadaşım.

Gelecek Vaadeden guthwine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Kasım 2010
    Alıntı MrSpock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guthwine İsimli Arkadaşım Ben Man. City'i Çalıştırdığımı Söylemiştim Bir Önceki Yorumumda da Ama Kesinikle Yeterli Verimi Alamadım Aksine Az Gol Atan Bir Takım Haline Geldim Ama Az da Yiyorum Oyuncularımda Sorun Olduğunu Düşünsek Türünün En İyileri As Kadromu Sayayım ; Kaleci : Hart , Sağ Bek Azpilicueta , Sol Bek ; G.Bale , Stoperler ; Musacchio - Ezequiel Munoz - (Hummels) , Defansif Ortasaha ; Annan Veya Andrea Poli ,Merkez Ortasaha ; Kwadwo Asamoah , (Nuri) , Ayew Ofansif Ortasaha ; Javier Pastore - (Silva) , Forvet ; Tevez , Abel Hernandez , Balotelli , Araujo Kadromda Bir Sorun Varsa Yardımcı Olursan Geliştirelim Beraber Yani 2 Sezonda 250 Milyon Euro Harcadım Ama Mutlu Değilim Ve Oyundan Kopuyor Sonuç Olarak Sıralamada Kötü Değilim 3. Oldum Ligde Ama Başka Bir Yerde İcraatım Yok Euro Cupda Yarı Finalde Elendim Anladın Demek İstediğimi Sanırım Arkadaşım.
    Günümüz brezilyası adlı diğer taktiğimi denemeni öneririm bunun gelişmiş hali oldu o daha verimli

Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA