Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan 4-1-2-1-2 / Eski Brezilya Anlayışı / Çift Santrafor Ofansif Bekler / Az Ye Çok At Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Guthwine İsimli Arkadaşım Ben Man. City'i Çalıştırdığımı Söylemiştim Bir Önceki Yorumumda da Ama Kesinikle Yeterli Verimi Alamadım Aksine Az Gol ...
Guthwine İsimli Arkadaşım Ben Man. City'i Çalıştırdığımı Söylemiştim Bir Önceki Yorumumda da Ama Kesinikle Yeterli Verimi Alamadım Aksine Az Gol Atan Bir Takım Haline Geldim Ama Az da Yiyorum Oyuncularımda Sorun Olduğunu Düşünsek Türünün En İyileri As Kadromu Sayayım ; Kaleci : Hart , Sağ Bek Azpilicueta , Sol Bek ; G.Bale , Stoperler ; Musacchio - Ezequiel Munoz - (Hummels) , Defansif Ortasaha ; Annan Veya Andrea Poli ,Merkez Ortasaha ; Kwadwo Asamoah , (Nuri) , Ayew Ofansif Ortasaha ; Javier Pastore - (Silva) , Forvet ; Tevez , Abel Hernandez , Balotelli , Araujo Kadromda Bir Sorun Varsa Yardımcı Olursan Geliştirelim Beraber Yani 2 Sezonda 250 Milyon Euro Harcadım Ama Mutlu Değilim Ve Oyundan Kopuyor Sonuç Olarak Sıralamada Kötü Değilim 3. Oldum Ligde Ama Başka Bir Yerde İcraatım Yok Euro Cupda Yarı Finalde Elendim Anladın Demek İstediğimi Sanırım Arkadaşım.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)