Teşekkür ederim ben maçı izleyip tatile cıkıyorum tekrar macı ızleyıp tekrar tatil şeklinde hızlı biçimde oynuyorum 3 ay geçirdim antrenman programınla gerçekten çok büyük iş yaptın kardeş teşekkür ederim ..
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan %100 verim Mutlaka deneyin Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Her yıl kendim antrenman programı taktik vs. hazırlıyorum harika gelişme gösteriyor futbolcular bu sene ciddi anlamda bu işi başardığımdan dolayı ...
Her yıl kendim antrenman programı taktik vs. hazırlıyorum harika gelişme gösteriyor futbolcular bu sene ciddi anlamda bu işi başardığımdan dolayı sizlerede bir yardımım olması için bunu paylasıyorum
zSHARE - _100 verim.rar
http://hotfile.com/dl/94992271/07805...verim.rar.html
Futbolcuların gelişimlerini gösteren fotoğraflarıda hazırladım fakat yayınlıyamıyorum eğer isteyenler icin msn adresim: dogukaan@windowslive.com yardımcı olabilirim
Dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\schedules klasörüne attıktan sonra oyunun içinde antreman bölümünde Schedules'tan Import ediyorsunuz diğer antrenmanlar gibi uğraşmıyacaksınız tum mevkilerin antrenmanlarını tek bir dosya halinde paylaştım
Denedikten sonra yorumlarınızı bekliyorum herkeze teşekkürler ..
Konu dodocan tarafından (07 Ocak 2011 Saat 16.21 ) değiştirilmiştir.
Teşekkür ederim ben maçı izleyip tatile cıkıyorum tekrar macı ızleyıp tekrar tatil şeklinde hızlı biçimde oynuyorum 3 ay geçirdim antrenman programınla gerçekten çok büyük iş yaptın kardeş teşekkür ederim ..
Emek verdiğin için teşekkürler. Deneyip bilgilendireceğim.
---------------------------------------------
Keşke isim yazmak yerine açıkça mevkileri belirtseydin. Biraz karışık olmuş. Yine de teşekkürler.
Konu rockish tarafından (29 Kasım 2010 Saat 02.17 ) değiştirilmiştir.
Şuan deniyorum. Etkisini gösterirse bilgi veririm.![]()
Bazen Sessizlik En Büyük Çığlıktır.
Ben İndiremiyorum Hotfile veya Rapid'e Upload Edebilirmisiniz ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)