Taktik için teşekkürler. ancak orta derece takımlara karşı biraz zorlanıyor gibi
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan 4-2-4 BJK Taktik Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> bol FM'li günler arkadaşlar.. sizlere yarattığım bir taktiği sunmak istiyorum arkadaşlar.. tamamen bana ait bir taktiktir.. şimdilik bu taktik ile ...
bol FM'li günler arkadaşlar.. sizlere yarattığım bir taktiği sunmak istiyorum arkadaşlar.. tamamen bana ait bir taktiktir.. şimdilik bu taktik ile çok iyi gidiyorum.. umarım sizlerede faydası dokunur bu taktiğin..
NOT: Kaynak ForzaBeşiktaş
Konu killerabbit tarafından (08 Kasım 2010 Saat 19.26 ) değiştirilmiştir.
Taktik için teşekkürler. ancak orta derece takımlara karşı biraz zorlanıyor gibi
o zorlanma takımı sürekli değiştirmem ile alakalı transferin son günlerinde yeni oyuncular geldi ve onları takıma ısıtmak için sürekli oyuncuları ömer toprak-ibrahim, ömer toprak-zapo vs.. gibi değişiklikler yaparak alıştırıyorum takımı birbirine o nedenle bazen böyle durumlar oluyor =)
ben de beşiktaşla oynuyorum deniyicem taktigini bu arada q7 2 sezon daha büyük bir takıma gitmek istiyo sende de öyle mi ?
Yakından bakınca taktiginin benim kullandıgım taktikle aynı oldugunu gördüm arkadaşında dedigi gibi takım kendinden küçük itibarlı takımlara karşı dökülüyor ama tam tersiş avrupada dehşet oynuyo bende anlayamadım . + olarak ben 2 sezondayım kadroyu alexsiz sanchez diarra ve mario fernandez ile takviye ettim.
Konu doom1903 tarafından (08 Kasım 2010 Saat 22.42 ) değiştirilmiştir.
bu çok eski taktiklerden ama orta sahan biraz defansif olmalı ki tehlike yaşama
taktik uçmuş bu dizilişte bi taktik bana lazım ya
Taktiklerim ;
http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...an-taktik.html
Oyuncu Önerilerim ;
http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...oyuncular.html
Teşekkürler.
JOHN TERRY
26#
Hücuma dayalı bir taktik fakat ilerde aksilik yaşayabilirsin. Orta alandaki 2 futbolcunun defansif özellikleri yüksek olmalı.
Bazen Sessizlik En Büyük Çığlıktır.
defansif açıdan çok kötü...lig için çok iyi ama avrupa da barcelona,real madrid gibi takımlarla oynadım her maç 2-3 gol yiyodu takım.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)