twitter facebook steam
Konuda toplam 5 mesaj bulunuyor.

Fm 2011 TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig Yaması+Gerçek Fikstür

Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Fm 2011 TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig Yaması+Gerçek Fikstür Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig 3. Lig ve Emekli Oyuncular Yaması TFF3 ve Bölgesel Amatör Liglerin yanı sıra bir ...

Siteden Uzaklaştırıldı cikko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2009
    Nereden
    İSTANBUL

Lightbulb Fm 2011 TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig Yaması+Gerçek Fikstür

TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig

3. Lig ve Emekli Oyuncular Yaması

TFF3 ve Bölgesel Amatör Liglerin yanı sıra bir süredir futbol oynamayan bir çok oyuncuyu personel haline getiren yama ile karşınızdayız.
    3. Ligleri, bölgesel amatör ligleri ve 2 yıldır futbol oynamamış, 24 yaş ve üstü oyuncuları personel haline getiren yamada 50.000'den fazla oyuncu üzerinde düzeltme yapıldı. Ayrıca TFF2'de yanlış olan gruplar düzeltildi ve STSL, TBA, ST2L'de 2010/11 sezonu, gerçek fikstürler eklenmiştir

Bölgesel amatör lig takımları gerçek gruplarında değildir ve tamamen sanal oyuncularla dolu.
    Yamayı /Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2011/Editor Data/ içine attıktan sonra, oyun içinde açacağınız yeni ligde bu dosyaları aktif hale getirmelisiniz.
    Yama 11.1 versiyonunda denenmiştir.
    İndirmek için buradan: link kaldırılmıştır

Not:Alıntıdır.
    Konu Caner Özaşkın tarafından (09 Kasım 2010 Saat 00.02 ) değiştirilmiştir.

Takım Oyuncusu Cartmanez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Temmuz 2010
    Nereden
    Antalya
    Ekran görüntüsü?
    Bir tek sana tutuldu bu kalpler‚
    Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel.
    Bizim için heves değilsin sen FENER‚
    Aşkın bize yeter!

Gelecek Vaadeden korsanemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    ağa zaten oyunu açmadan önce dedim bunlar yine türk liglerine bi halt etmiştir diye direk editörü açıp bizim ligleri kontrol ettim. baktım tff 2.lig de 3.4.5 grupların kısa ismi yazmıyor ve zorluk seviyesi girmemişler liglere. aynı şekilde third division olarak girilen 3.lig in de 3.4.5 gruplarına aynı olayı yapmışlardı. çok fazla hata var fm 2011 de ve. hiçbir özelliği ile fm 2010 dan iyi degil kesinlikle fm 2010 a devam edecegim.
    “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.”
    Jose Mourinho

Genç Star ben3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Ağustos 2009
    Nereden
    ist
    Sağol Arkadaşım Çalışıyor . Amatör Ligde Kariyer Açsak Lig Atlamada Bir Sorun Olmaz Sanırım . Birinci Olupda Aynı Ligde Devam Etme Durumu Falan ?
    Konu ben3 tarafından (07 Kasım 2010 Saat 15.39 ) değiştirilmiştir.

Yıldız Oyuncu Caner Özaşkın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Linkte reklam olduğu için konu kapatılmıştır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA