Şimdi indirdim. Yazdıklarına bakılırsa transferlere uğraş vermişsin. 6+2+2 olmadıkça tam yamayı da kullanmayacağımı belirtmeliyim. Eline sağlık
İyi
Kötü
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan FM 2011 Tam Sürüm Yama Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Lİnkİ sİlersenİz sevİnİrİm arkadaŞlar...
Lİnkİ sİlersenİz sevİnİrİm arkadaŞlar
Konu tounela tarafından (14 Eylül 2010 Saat 01.57 ) değiştirilmiştir.
Şimdi indirdim. Yazdıklarına bakılırsa transferlere uğraş vermişsin. 6+2+2 olmadıkça tam yamayı da kullanmayacağımı belirtmeliyim. Eline sağlık
GlaciusTR
Turk Assasins Klan üyesi
Eline sağlık.
Diğer liglerde eklenince indireceğim eline sağlık.
Darağacında Olsak Bile...
6+2+2'yi yapmamamım sebebi olmuyor olması. Ne yaparsanız yapın Tsl'yi baştan yapmak mutlaka bi yerde hata verecek ben fm'yi uzun vadeli oynamayı severim ilerde hata vereceğini bile bile oynayamam.
Böyle 92 kişi konuya bakmış 17 kişi indirmiş 2 kişi yorum yapmış böyle giderse yamanın devamı için emek vermem. Sırf Tsl için kaç gece uykusuz kaldım sırf Tsl için oyunda 1453 değişiklik yapıldı ilk 18 bile alamayacağınız 2 oyuncu için (ki sadece fb ve bjk de 10 oyuncu var) patch ilginizi çekmiyorsa benim de vaktim o kadar kıymetsiz dğil
Bazı arkadaşlar tsl transflerlerinden şikayetçiydi. bu yama süper onlar için. Ayrıca arkadaş dogru soyluyor.6+2+2 hata veriyor mu bılmıyorum ama verıyorsa bellı bı zamandan sonra hiç başlanmamalı![]()
arChaNgel ←:winkiss:
6+2+2 ilkten hata vermese de ilerde hata veriyor diye biliyordum ama Enes(1 Eylül yamasının yapımcısı) yapmış ve hata vermediğini söylüyor.Bence yapsan iyi olur en azından dene eğer hata verirse kaldırırsın.
Emeğine sağlık.Diğer ligler güncel değil mi sadece TSL mi ?
EDIT: Pardon ilk kısmı gördüm şimdi.
Konu -Batu- tarafından (10 Eylül 2010 Saat 22.37 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar 6+2+2'nin hatasız olma olasılığı yok. Hatasız 6+2+2 yapan Fm de yapar. Çünkü Tsl'yi komple siliyor baştan yaratıyorsunuz. Fransa ligi seçilememesi, U20-18 Takımlarının görülmemesi, transfer sezonunu bitmemesi, yabancı sınırının olmaması... vb hataalr var. Bunların hepsini düzeltede ileride bir yerde hata çıkarma olasılığı var. Ben bu yamayı 9 saat mesimden eşim ve iki çocuğumdan ayırdığım kısıtlı zamanda uykumdan feragat ederek hazırlıyoruım hatasız 6+2+2 yapılsa bile bunu transferlerle yapana kadar zaten 2011 çıkar. Daha önce de dediğim gibi ilk 18 bile giremeyen iki yabancı yeni uygulamadaki gibi AA2'de de oynayamayacaksa neye yarar iki yabancı fazla. Ben 1400 küsur değişiklik yaparak TSL'yi nerdeyse hatasız güncel yapıyorum beyfendinin biri beğenmedim şıkkını işaretliyor. Çok gücüme gitti emeğime yazık, neyini beğenmedin? vaad etmediğim 6+2+2'yi mi?
Katılıyorum Orayı Bende Anlayamadım xD. Ne Alakası Var Şimdi Ora İle Oranın ?
No way out!
You ready to burn in the hell?*
Cehennemin Bekçileri Hazır,
Konuklarını bekler!
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)