Güzel bir çalışma olmuş. Hemen indireyim..Teşekkürler..
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Fenerbahçe Skin Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> TEMA İÇİ GÖRÜNTÜLER : Tür : Tema (Skin) Yapımcı : Oquzhan Celik Boyut : 23 MB Açıklama ; Evet Arkadaşlar...Yeni ...
TEMA İÇİ GÖRÜNTÜLER :
Tür : Tema (Skin)
Yapımcı : Oquzhan Celik
Boyut : 23 MB
Açıklama ;
Evet Arkadaşlar...Yeni Bir Grafik Projemle Karşınızdayım...Bu Projemde Fenerbahce Skini Yapmaya Karar Verdim...Yamanın Yapımında Eski Yapımım Olan Ganster SKİN Yamasından Bazı İskeletler Oluşturarak Hazırladım....Eminimki ÇOK Hoşunuza Gidecek...
Kurulum:
Rarın içindeki klasörü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\skins" içine atın.
Bu klasörler sizde olmayabilir,yoksa kendiniz oluşturucaksınız.Oyunda aktif olmazsa skin ;
"C:\Documents and Settings\(Oturum İsmi)\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010 klasörüne girin"" ve Cache klasörünü silin..
(Not: Cache klasörü gizli Klasördür...)
fenerbahce skin.rar - 4shared.com -
Soru Ve Grafik ile Alakalı İstekleriniz icin Mail Adresim :
Facebook'a Kaydol | Facebook
Saygılarımla...
Güzel bir çalışma olmuş. Hemen indireyim..Teşekkürler..
FC Porto'dan sonra, Blackburn Rovers FC ile yeni bir macera
Kariyer için tıkla..
Eski nick : caqrioz
Güzel çalışma olmuş, eline sağlık.
Şahsen ben pek beğenmedim. Üst taraflar lacivert olsa daha iyi olurdu. Ayrıca giriş bölümünde ki adam çok amatör bir şekilde boyutlandırlmış.
Emeğine sağlık, teşekkürler.
Acele edip çıkarmak yerine bir süre daha uğraşıp güzel bir şekilde çıkarsaydın daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Girişteki adamın boyu mu uzamış![]()
Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.
Pek beğenmedim renk bolluğu çok fazla. Stoch'un resmi,adidas yazısı,logosu vs. birde ana sayfadaki adam yanlardan basık olmuş çok. Emeğine sağlık.
Acele ile yapılmış,arka planlardan başka Fenerbahçe ile ilgili pek şey yok ama ellerine sağlık.
Eski Nick : Assis Moreira
Arkadaşım ganster skinin resimlerini değiştirip koymuşsun. 10 gündürmillet bu skini bekliyor yaptığın ayıp.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)