Süperrrrrrrrr. Adem süper bir yama bu. Brezilya'daki, Arjantin'deki bütün gençler beni bekliyor.![]()
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Bütün Oyuncuları Açalım... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tanım: Bu yama ile oyununuzda yer alan Dünya'daki bütün oyuncular açık duruma gelecektir. Hemde 2 güzelliği daha var. Bilgisayar yavaşlamadan ...
Tanım: Bu yama ile oyununuzda yer alan Dünya'daki bütün oyuncular açık duruma gelecektir. Hemde 2 güzelliği daha var. Bilgisayar yavaşlamadan ve veritabanı boyutunu seçerken ne seçerseniz seçin yine de bütün oyuncular açık olacaktır. Oyun kurulurken bütün oyuncuları oyuna aktardığından biraz beklemeniz gerekecektir. Ardından sorunsuz oyununuza devam edeceksiniz...
Nereye atacaksınız dosyayı ?
Sports Interactive/fm2007/data/db/700-701(Hangisi ise)/Inc/edt içine atınız. Ayarlardan Yamalara gelip bu yamayı seçili hale getiriniz..
702 için:
Sports Interactive/fm2007/data/db/702/edt içine atınız. Ayarlardan Yamalara gelip bu yamayı seçili hale getiriniz..
Dosya boyutu: 50 kb
Yapımcı: Malatyalı
Download:
Buradan İndir..
Süperrrrrrrrr. Adem süper bir yama bu. Brezilya'daki, Arjantin'deki bütün gençler beni bekliyor.![]()
Bu çoook güzel sağol![]()
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Bravo valla helal.O kadar site gördüm sizin gibisini görmedim.Harika çalışıyorsunuz.FMG farkı işte başka söze gerek yok...
çok iyi oldu bu, sağol adem..
teşekkürler arkadaşlar..
Adem ben öyle bir yer bulamadım.
Inc'in içinde uğur düzelteyim.
Sevgili Adem dosya hata veriyor. Yeni oyun açarken oyunu açmıyor.
Evet bendede öyle oldu![]()
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)