Yeni arkadaşlara faydalı olacağından eminim
Ellerine sağlık.
Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan FM 2010 yamaların atılacağı klasörler ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Çoğu acemi arkadaş face pack , logo , forma vs. gibi yamaları oyuna aktaramıyor ( ilk başlarda bende böyleydim ) ...
Çoğu acemi arkadaş face pack , logo , forma vs. gibi yamaları oyuna aktaramıyor ( ilk başlarda bende böyleydim ) bazı pc lerde belgelerimdeki sport interactive kalsörüne graphics klasörü kendin eklersen ve içine yamaları atarsan oyunda gözükmüyor cache klasörünü silsen bile .. ancak otomatik olarak atınca sorun düzeliyor o yüzden bende belgelerimdeki FM klasöründe oluşturulacak dosyları direk paylaşıyorum içinden çıkan dosyayı
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\Sports Interactive
burada atın ve tümüne evet deyin daha sonra hangi yamayı yüklücekseniz , mesala , face pack yüklüceksiniz internetten indirdiğiniz face pack dosyasını
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players
buraya atın Pc yi yeniden başlatın oyuna girin hazır durumda..Bu işlemeri forma logo vs. yüklüceniz zaman bunlarıda ilgili yerlere atıp oyuna aktarabilirsiniz.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Yeni arkadaşlara faydalı olacağından eminim
Ellerine sağlık.
Linki yenilermisn Acaba?
Dosyayı ekleyen kişi linki tekrar upload edene kadar konu kilitlidir.
http://www.fmgraphics.net/forum/oyun...-yuklenir.html
Bu konu sizin işinize yarar.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)