twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12
Konuda toplam 20 mesaj bulunuyor.

Detailed DB 2009/2010 - 11 Eylül 09 güncellemesi

Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Detailed DB 2009/2010 - 11 Eylül 09 güncellemesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Batu indirdim sağol....

Siteden Uzaklaştırıldı Akeem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Temmuz 2009
    Batu indirdim sağol.

Anahtar Oyuncu -Batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Burak Kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    exe'de bir sorun var galiba. Direk yükle'ye bastım. db klasörüne gitmedi.
    DB klasörüne belgelerim diye bir klasör geliyor ve o klasörün içinde de birkaç klasör var.En sonda Detailed DB klasörü var.Şimdilik böyle yap olur.Sorun için özür dilerim hemen hallediyorum sorunu.Fakat upload etmek zaman alabilir biraz.

Yıldız Oyuncu Majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    Tamam masaüstüne çıkarıp db klasörüne attım sorun yok.

Genç Star ekinbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Ocak 2009
    Nereden
    istanbul
    Teşekkürler,Türk olma statüsünü indirmen kötü olmuş ama ne yapalım artık olan olmuş (Tabii gerçek hayatta da 5 yıla indirildiyse o başka)Bir de şu ne demek oluyor?

-"Sportif Direktör"ler oyunda scout(gözlemci)olarak eklendi.

Yani şimdi bizim at kuyruklu Haldun Üstünel gözlemci mi yapıldı oyunda?Hiç sportif direktör kalmadı mı oyunda?

Katılış
    03 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı ekinbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler,Türk olma statüsünü indirmen kötü olmuş ama ne yapalım artık olan olmuş (Tabii gerçek hayatta da 5 yıla indirildiyse o başka)Bir de şu ne demek oluyor?

-"Sportif Direktör"ler oyunda scout(gözlemci)olarak eklendi.

Yani şimdi bizim at kuyruklu Haldun Üstünel gözlemci mi yapıldı oyunda?Hiç sportif direktör kalmadı mı oyunda?
    Başka DB'lerde de bu var, bakabilirsin.Sportif Direktörlerin işleri oyuncu araştırmaktır.Sadece bu değil tabi ki fakat gözlemcilerin görevlerine çok benzer görevleri.Ve oyunda sportif direktörlük görevi yok sanırım.Bu nedenle gözlemci yaptım sportif direktörleri.

Ayrıca gerçekte de 5 yıla indi türk statüsü.

Arkadaşlar yamayı birkez daha detaylı inceledim ve bazı sorunlar tespit edip o sorunları giderdim(Ümit Özat'ın hâlen oyuncu olması, İlhan mansız'ın abartılı profili vs.).Şimdi linki bu sorunları giderilmiş hâliyle yeniliyorum.Yani indirenlere yazık olduNeyse bunlar ufak hatalardı zaten.

Gelecek Vaadeden Pilawcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    ist
    saol batu kardeş

---------- Mesajlar birleştirildi 19:55 ---------- Önceki mesaj 19:54 ----------

saol batu

Katılış
    03 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Link yenilenmiştir.Birazdan alternatif link de eklenecektir.

Genç Star mhmt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    11 Eylül 2009
    Nereden
    edirne
    emeğine sağlık kardeş

Takım Oyuncusu Kaan Cantez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Aralık 2008
    Nereden
    İstanbul
    DB tek kelimeyle çok kötü Kardeşim.Süper Kupa Finalindeki Fenerbahce-Beşiktaş yerine Galatasaray-Kayserispor maçı var.Transferlerin Bir Çoğu Yapılmamış.Üstelik Ligimizdeki Transferler.Bütçeler Çok Kötü Olmuş Galatasaray'ın 1M Bütçesi var Örneğin.V2 De bu hataların düzeltilmesini istiyorum tabi Çıkarsa (:

Katılış
    03 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Kaan Cantez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DB tek kelimeyle çok kötü Kardeşim.Süper Kupa Finalindeki Fenerbahce-Beşiktaş yerine Galatasaray-Kayserispor maçı var.Transferlerin Bir Çoğu Yapılmamış.Üstelik Ligimizdeki Transferler.Bütçeler Çok Kötü Olmuş Galatasaray'ın 1M Bütçesi var Örneğin.V2 De bu hataların düzeltilmesini istiyorum tabi Çıkarsa (:
    Bunların çoğunu ayarlamıştım ama ne oldu acaba:S Editörde bir sorun var sanırım.Kesinlikle sorunların hepsi hallolacak.Bu tür sorunları buraya bildirim ben elimden geleni yaparım arkadaşlar.

EDIT: Arkadaşlar sorunu buldum değişikliklerin bir kısmını yaptıktan sonra save etmeyi unutmuşum :S Gerçekten çok özür dilerim.Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.Kısa bir süre sonra bütün sorunlar hallolacaktır.

Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA