ewet arkadaslar antrenman programımı deneyen arkadaslarında destekleriyle ilk taktigimi yayınlıyorum..fazla söze gerek yok aslında fm09da oldukca zorlasan maçlar bu taktikle oldukca zevkli bir hale geliyor..ayrıca 03 yaması ile deplasmanda oldukca zorlanan arkadaslar cok sevecekler bu taktigi
NOT:defansif çizgi normaldedir..defans oyuncuları agır olan arkadaslar deep yapmaları daha iyi olacaktır..
sag saol bek oyuncularınız biraz hızlı olursa sizin için iyi olacaktır..
amc de oynattıgınız oyuncularınıza swap position(mac içerinde yer degiştirme) wermeniz daha iyi olabilir deneyin olmazsa vermeyin...amc oyuncularınıza güveniyorsanız free role werin cok iyi degillerse free rol wermenize gerek yok..
ayrıca amc oyuncularınız özelliklerine cok iyi degillerse topla kosu(run with ball) ve uzun sut(long shoot) ayarlarını ortaya cekebilirsiniz..
forvetinizin uzun sutu düşükse uzun sut komutunuda normal yapınız...
mc de oynattıgınız oyuncunuzun usun sutu iyi degilse normal yapmanız daha iyi olacaktır..
ve yine mc de oynattıgınız oyuncunuz cok iyi degilse takım komutlarından oyun kurucu secenegini kaldırınız..
bu kadar bilgi yetersıra geldi ss lere
gecen sezon ligin son haftası şampiyon oldum son 15mac bu taktikle cıktım 15mactada yenilmedim..(puan farklarına dikkat)
yine gecen seneki gol assist rating tablosu...
forvetim cardozonun attıgı gol ve assist...
sıra geldi bu sezona..daha yeni basladım süper cupa finali...
ve yaptıgım macların toplu halde ssleri...(2.sezon)
ewet arkadaslar kendi kariyerimde bu taktikle ilk sezon uefa kupası ve lig şampiyonlugunu elde ettim oldukca başarılı bi taktik...NOT kısmında belirttigim özellikleri kendi takımınıza uygulayın ve 10-15 mac yapın hemen 2-3macta birşeyler beklemeyin...
url:
http://rapidshare.com/files/209294778/Onr__Man_City__A__287_s_2009_.rar.html
url:
http://www.dosya.tc/Onr_ManCity_A_s2009_.rar.html
iyi yada kotu yorumlarınızı bekliyorum..tabii tavsiyelerinizide![]()
bol fm'li günler
ARKADASLAR ŞİMDİ TAKIMIMDA HEDEF ADAM SECİLİ OYNADIM VE DAHA GÜZEL SONUCLAR ALMAYA BAŞLADIM FORVETİNİZ SAGLAMSA TAKIM KOMUTLARINDAN HEDEF ADAMI SECİN VE BİRDE ÖLE DENEYİN DERİM...

LinkBack URL
About LinkBacks