Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan RFS King Face Pack Turkcell Süper Lig Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar, size yakında çalışmam geliyor demiştim işte sade ve muhteşem bir çalışma ile karşınızdayım.Bu sefer beğeneceğinizi umuyorum. Lisans: Tamamen bana ...
Arkadaşlar, size yakında çalışmam geliyor demiştim işte sade ve muhteşem bir çalışma ile karşınızdayım.Bu sefer beğeneceğinizi umuyorum.
Lisans: Tamamen bana aittir
Açıklama: Sade bir çalışmadır.140*180 ebatındadır veeee içinde 580 adet resim var yani oyundaki tsl deki oyuncuların %90 ı var bu paketin içinde.Şimdi takımlara göre resimlere bakalım.
1-)ankaragücü 37 resim
2-)ankaraspor 26 resim
3-)antalyaspor 20 resim
4-)beşiktaş 35 resim
5-)bursaspor 24 resim
6-)denizlispor 21 resim
7-)erciyes 16 resim
8-)fenerbahçe 35 resim
9-)galatasaray 33 resim (tamamı)
10-)gaziantep 31 resim
11-)gençlerbirliği 31 resim
12-)ibb 25 resim
13-)kasımpaşa 25 resim
14-)kayseri 25 resim
15-)konya 27 resim
16-)manisa 28 resim
17-)oftaş 20 resim
18-)rize 28 resim
19-)sakarya 33 resim
20-)sivas 32 resim
21-)trabzon 28 resin
TAMAMI=580 RESİMMM
İzinsiz yayınlanamaz eğer başka bir sitede yayınlandığını görürseniz emre-ozcakir@hotmail.com irtibata geçiniz.Ayrıca izinsiz yayınlanırsa hakkım helal olmasın.İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.
Yılların eskitemediği adam ..
Güzel olmuş Emre, emek var belli ama kenarlıklarla donatsaydın daha da güzel olurdu.![]()
forumun herhangi bir alanıyla ilgili kafanıza takılan, sormak istediğiniz her şeyi, isteklerinizi, şikayet ve taleplerinizi özel mesajla iletebilirsiniz.
İletişim:
ayrca v2 de çıkartıccam onda da çerçeve yapacağım etrafına
Güzel olmuş bence Emre, bu hali ilede baya indirilir kanımca![]()
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
eline sağlık güzel olmuş emre
BUCASPOR
Eline Sağlık.
cCc Papağan Reyiz cCc
Güzel olmuş Emre, emeğine sağlık..
teşekkür ederim
saol oyuna nası atcaz
Rardan çıkanı C/program files/sports interactive/football manager 2007/data/graphics/pictures/players/normal içine atıcaksın sitte.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)