Forum & Dosya Çöplüğü Kategorisinde ve Dosya Çöplüğü Forumunda Bulunan Turkcell Süper Lig Dreamboy Yüz Paketi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Önümüzde ki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim için. O nedenle paket halinde yayınlamak yerine yaptıkça eklemeyi tercih ettim. ...
Önümüzde ki hafta çok yoğun bir hafta olacak benim için. O nedenle paket halinde yayınlamak yerine yaptıkça eklemeyi tercih ettim. Umarım çalışmalarımı beğenirsiniz arkadaşlar..
Not: Tek tek indirmek isteyenler şimdi başlayabilir. Tek tek uğraşmak istemeyenler ise bir kaç gün sabrederse en azından pazar gününe kadar, paket halinde indirebilirler.
Beşiktaş
Galatasaray
Fenerbahçe
Önce Müslüman, Sonra Elhamdülillah Beşiktaş' lıyız..!
Fenerbahçeli olmamanın en güzel yanı, hem tuttuğun takımın başarısına sevinirsin, hem fenerin başarısızlığına, hemde fenerin diğer takımların şampiyonluğunu kutlamasına!
Ellerine sağlık
Bazen nefes almak değildir yaşamak
Onunla gülüp onunla ağlamaktır
Sarı Kırmızı olmaktır.
Burak, sadece takımdan 2'şer face koyarak nasıl olduğunu gösterebilirsin böyle wallpaper koymana gerek yok.
İlki güzel olmuş, bitirirsen daha da iyi olur.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Galatasaray'ı da ekledim. Bundan sonra dediğin gibi yapacağım Adem![]()
Fenerbahçeli olmamanın en güzel yanı, hem tuttuğun takımın başarısına sevinirsin, hem fenerin başarısızlığına, hemde fenerin diğer takımların şampiyonluğunu kutlamasına!
Fenerbahçe eklendi...
Güzel olmuş konti ellerine sağlıkDevamını bekliyoruz..
![]()
Nam-ı diğer muhtarkator
Güzel olmuş.Devamını takım halinde bekliyoruz![]()
Sanırım herkes farklı bir stilde TSL yapıyor . Bu FMG için iyi bir haber.
Bazen nefes almak değildir yaşamak
Onunla gülüp onunla ağlamaktır
Sarı Kırmızı olmaktır.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)