Helal olsun tebrik ederim
Ellerine sağlık
Futbol Oyunları Kategorisinde ve Diğer Futbol Oyunları Forumunda Bulunan Türkiye Tüm Ligler Logo Paketi - CM2010 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tür: Logo Yapımcı: Ado77 Açıklama: Bir süredir üzerinde çalıştığım bu paketi bugün tamamlamış bulunuyorum. İçerisinde oynanabilen 2 ligden toplam 36 ...
Tür: Logo
Yapımcı: Ado77
Açıklama: Bir süredir üzerinde çalıştığım bu paketi bugün tamamlamış bulunuyorum. İçerisinde oynanabilen 2 ligden toplam 36 takımın logosunu bulunduran bu paket, normal ve small boyutlarındadır, ve isim algılama dolayısıyla uzun testlere tabî tutulmuştur. Ayrıca altını çizmek gerekir, Dünya'da CM için logo yapımı daha yeni çözülmeye başlanmışken, bu paket CM 2010 için yapılan ilk Türkiye logo paketidir, ve Championship Manager'in Türkiye'deki resmi sitesi CMTurkiye.Net farkıyla yapılmıştır.
Paketin kurulumu hem Türkçe hem İngilizce olarak paketin içinde mevcuttur, paketin izinsiz yayınlanması yasaktır.
Lafı da fazla uzatmadan birkaç screenshot ile beraber paketi sunuyorum.
1 - 2 - 3 - 4 - 5
Keyifli oyunlar
Eline koluna sağlık Aydın Abicim.![]()
Eline sağlık Aydın abi.
Eline sağlık Aydın.
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
Ellerine sağlık Aydın.
Demoya başlama niyetim var hemen indireyim![]()
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Sağol Aydın![]()
walla bravo helal gene bir ilk
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)