twitter facebook steam
Konuda toplam 7 mesaj bulunuyor.

cm10 indirmesi hakkında 1 soru ?

Futbol Oyunları Kategorisinde ve Diğer Futbol Oyunları Forumunda Bulunan cm10 indirmesi hakkında 1 soru ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar ben tailde olduğudan evde net yok o yüzden kanının hemen önünden çeken bi wirelessten nete giriyorum CM10 downloada başladı ...

Takım Oyuncusu fearless_kml - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis

cm10 indirmesi hakkında 1 soru ?

Arkadaşlar ben tailde olduğudan evde net yok o yüzden kanının hemen önünden çeken bi wirelessten nete giriyorum CM10 downloada başladı ama benim pc'yi o kadar açık tutma ihtimalim yok pause yapıp sonra devam etme ihtimali yokmu acaba acil bilgi verirseniz maça yetişmey e çalışıyorum da ???

Gelecek Vaadeden Dogpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Temmuz 2009
    Nereden
    Kocaeli
    Öyle birşey olması için Cryptload veya IDM olması lazım ama olsada bir işe yaramaz direk link olmadıktan sonra çünkü client halinde verilmiş. ( Direk link dediğim Rapidshare vs. gibi yerlere upload etme anlamında).

Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis
    bende ondan sordum İdm torrent felan hepsi varda işe yaramıyor işte bunu indirenler rapide uploadlasa olmazmı ya yapsa yapsa Adem yapar bunu torrentte aradım bulamadım

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Bunu yapmak çok uzun sürer ve yapacak olan birisi olduğunu düşünmüyorum.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis
    Flood için özür! Maça yetişmeye çalışıyorumda Oldu galiba ya finish the download later dedim masaüstüne kısayol attı kısayola tılayınca kaldığı yerden devam ediyo umarım yanılmıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim İşte ss

Gelecek Vaadeden Dogpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Temmuz 2009
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı fearless_kml Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flood için özür! Maça yetişmeye çalışıyorumda Oldu galiba ya finish the download later dedim masaüstüne kısayol attı kısayola tılayınca kaldığı yerden devam ediyo umarım yanılmıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim İşte ss
    Aman Allah'ım ne kadar hızlı indiriyorsun öyle tam tamına 32 Kb/S

Katılış
    23 Aralık 2008
    Nereden
    Bodrum / Turgutreis
    Yok yav onu denemek için kapatıp açmıştımtım tam harekete başlerkenki haliydi gerçi normalde 2-3 katı fazla sadece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA