başarılar
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Balıkesirspor | 10Kolikler Süper Lig'i Sallamaya Geliyor ! | 3.Sezon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Logomuz Seçili Ligler Bilgiler Kuruluş Yılı : 1966 Taraftar Grubu: 10Kolikler Renkler: Kırmızı-Beyaz Başkan: Tuna Aktürk Stad: Balıkesir Atatürk Stadyumu ...
Logomuz
Seçili Ligler
Bilgiler
Kuruluş Yılı : 1966
Taraftar Grubu: 10Kolikler
Renkler: Kırmızı-Beyaz
Başkan: Tuna Aktürk
Stad: Balıkesir Atatürk Stadyumu
Hedefler
- 3 yıl içerisinde Spor Toto Süper Lig'e çıkmak.
- STSL'ye çıktıktan sonra 2-3 sene içerisinde Türkiye Kupası'nı almak.
- STSL Şampiyonu olup Avrupa Kupaları'na katılmak.
Transferler
Dip Not: Kariyerde önde olduğum için resmi kestim kesinlikle hile yoktur.
@JoAlves Teşekkürler
Açıkçası gol performansından çok memnunum. Umarım bu performans ligdede devam eder. Öte yandan sadece forvetlerin değil defanstan forvete kadar herkesin gol atması beni ayrıca memnun etti.
Başarılar, hazırlık maçların iyi gözüküyor![]()
Eski Nick:Emre Ballı
Ve Bank Asya 1.Lig'e doğru yolculuğumuz başlar
1. Hafta
Ligin güçlü ekiplerinden Y.Malatyaspor'un bizi zorlayacağını düşünüyordum ama Ali Akburç'un erken golü takımı rahatlattı sonrasında genç golcümüz Berk Elitez farkı 2'ye çıkarınca rahatladık. 42.ci dakika'da Ali Akburç'un sakatlığından sonra hücumda sıkıntı yaşadık ve 49.dk'da golü yedik bundan sonra maçta daha baskın olan Y.Malatyaspor gol ararken 86'da Berk son sözü söyledi
2.Hafta
Ali Akburç'un sakatlığından dolayı maça sağ açık olarak takımın ve ligin en genç ismi Muhammed Demirci'yi ilk 11'de başlattım ve yüzümü kara çıkarmayarak 34 ve 39'da 2 golünü attı. Daha sonra kornerden gelen güzel bir gol maçın skorunu belirledi.
2 maçta başarılı... Başarılar..
Eminim çok uğraş vericek
BAŞARILAR...
3. Hafta
Rakip zorlu Altay'da maç çok sert başladı ve kartlar havada uçuştu ama üstünlüğümüzü kurunca Altay'da dayanamadı. Berkin ve Ali Öztürk'ün golleriyle Altay'ıda geçtik.
4. Hafta
2. deplasman maçımız BUGSAS Spor ile idi. Maça fırtına gibi başladık ve ilk yarıyı 4-0 önde kapattık. İkinci yarı skorun verdiği rahatlıkla takım biraz gevşedi skor 4-3'e kadar geldi ama Berk Elitez yine son sözü söyledi.
Skorlar geleceğe dair ümit verici,başarılar.
5. Hafta
Rakibimiz bizi ligde en zorlayacak takımlardan biri Şanlıurfaspor'du. Nitekim öyle oldu kıran kırana geçen maçta kornerden Rıza'nın gölü galibiyeti bize getirip ileride büyük bir avantaj sağladı.
6. Hafta
Rakip yine zorlu Turgutluspor idi ve deplasmandaydı. Kötü oyun ile farklı kaybettik ama bu bizi kendimize getirecektir.
7. Hafta
Turgutlu'dan ağır mağlubiyet alınca takımla biraz sert konuştum ve bu maçı mutlaka kazanamamız gerektiğini söyledim ve benim yüzümü kara çıkarmadı.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)