Başarılar...
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Real Betis Balompié S.A.D. | Korkmuyoruz! | 3.Sezon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Eveet. Bu FMG'deki ilk kariyerimdir. O yüzden acemilik var biraz. Umarım beğenirsiniz. Önerileriniz ve iyi kötü her türlü eleştirilerinizi bekliyorum. ...
Eveet. Bu FMG'deki ilk kariyerimdir. O yüzden acemilik var biraz.Umarım beğenirsiniz. Önerileriniz ve iyi kötü her türlü eleştirilerinizi bekliyorum. Güncel bir kariyer olmayabilir. Yani her hafta yalnızca bir gün de güncelleyebilirim. Ama bu kariyere çok önem veriyorum. Bundan emin olabilirsiniz.
Tottenham Hotspur F.C
Logomuz
Stadımız
White Hart Lane
Başkanımız
Daniel Levy
Kadromuz
Kulüp Geçmişine Kısa Bir Yolculuk
Tottenham Hotspur Football Club, daha çok Spurs olarak bilinir. Günümüzde FA Premier League'de oynayan Tottenham, Kuzey Londra'da kurulmuş profesyonel bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulübün stadı White Hart Lane'dir.Tottenham, İngiltere'de 20. yüzyılın içinde 1960-61 sezonunda, hem ligi, hem kupayı kazanmayı başarmış ilk takımdır. 1963 yılında da Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'da kupa kazanan ilk İngiliz takımı olmuştur. 1970'lerde iki kez İngiltere Lig Kupası'nı ve 1972'de de yeni adıyla ilk UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1980'lerde Spurs, birçok kupa kazanmıştır; iki kez FA Cup, bir kez FA Community Shield ve 1983-84 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1990'larda FA Cup ve Lig Kupası'nı kazanmışlardır. 2008'de Lig Kupası'nı bir kez daha kazanmışlardır; böylece her on yılda en az bir kez bu kupayı kazanmış oldular. Bu, sadece Manchester United tarafından gerçekleştirilmiş bir başarıydı.Kulübün Latince motto'su Audere est Facere'dir; (anlamı: "Cesaret etmek yapmaktır.") Amblemi bir futbol topuna tünemiş horozdur. Kulüp, yakın komşusu olan Arsenal ile uzun bir tarihe sahip olan bir rekabet içindedir, bu iki takım arasındaki maçlar Kuzey Londra Derbisi olarak bilinir.
Seçili Ligler
Veritabanı
Arkadaşlar dediğim gibi FMG'deki ilk kariyerim. Biraz acemilik olabilir. Hatalar da olabilir. Onay gelirse başlayacağım.Hazırlık Maçları![]()
Konu nbaaa tarafından (09 Şubat 2012 Saat 18.12 ) değiştirilmiştir.
Başarılar...
Tottenham Kariyerim:
Konu nbaaa tarafından (26 Ocak 2012 Saat 00.34 ) değiştirilmiştir.
Başarılar. Hazırlık kampı güzel geçmiş.![]()
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
İlginiz için çok teşekkürler..
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Hazırlık Maçları
4.Maç
5.Maç
6.Maç
7.Maç
Transferler
Gidenler
Iago Falqué'nin kiralık sözleşmesi feshedildi.
Carlo Cudicini, £875K karşılığında Napoli'ye transfer oldu.
Giovani dos Santos, £9M karşılığında FC Anzhi Makhachkala'ya transfer oldu.
Michael Dawson, £11.5M Malaga'ya transfer oldu.
Niko Kranjčar, £10M karşılığında Everton'a transfer oldu.
Roman Pavlyuchenko, £12M karşılığında Atlético Madrid'e transfer oldu.
Tom Huddlestone, £11M karşılığında Sunderland'e transfer oldu.
Gelenler
Transferlerin Güzel Ve İyi Fiyatlara Almışsın...
Tottenham Kariyerim:
Leandro'ya sanki biraz fazla vermişsin bn trabzon kariyerimde çok uygun bi meblağda anlaşmıştım![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)