Sezon Başlıyooooooooor!
Hazırlık Maçları
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Real Betis Balompié S.A.D. | Korkmuyoruz! | 3.Sezon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar haftaya Cuma'ya kadar güncelleme yapamayacağım. O yüzden lütfen konu kapatılmasın kusura bakmayın lütfen....
Arkadaşlar haftaya Cuma'ya kadar güncelleme yapamayacağım. O yüzden lütfen konu kapatılmasın kusura bakmayın lütfen.
Sezon Başlıyooooooooor!
Hazırlık Maçları
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
Güzel bir hazırlık dönemi geçirmişsin sezon öncesinde. başarılar.
Hazırlık sürecin güzel geçmiş ama bu maçlara göre de yargılamamak lazım takımı.
Bu arada Litex ' le olan hazırlık maçını görünce Cm 03-04 geldi aklıma Todorov - Kakalov falan![]()
Hazırlık maçlarında güzel sonuçlar almışsın. İnşaAllah ligde de alırsın güzel sonuçlar.
@TonyMontana1907 @Injection @aliniyazi29 @Albert Riera
Hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için..
1.Hafta
Walker ve Bale'in sakatlanması dışında bizim için çok iyi bir maç oldu.
2.Hafta
Stade Louis II'de futbol şöleni!
Avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek maçta gülen taraf kim olacak?
Avrupa'nın en büyüğü Tottenham!!!
Taraftarlar çılgına döndü. Tottenham tarihinde ilk kez Süper Kupa'yı müzesine götürdü.
Eren Alp ÇETİN yaptığı açıklamada, 'Maç öncesi herkes hezimete uğramamak için dua ediyordu.Kimse bu maçı kazanacağımıza inanmamıştı. Dünya'nın en iyi takımını yendik. Gururluyuz.' dedi.
Açıkçası hala inanamıyorum. Bale,Walker ve Modric'ten yoksun çıktığımız bir maçtı. Kazandık. Şimdiden geçen seneyi telafi ettik gibi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Gruplar Belli Oldu!
Tottenham J Grubunda Rubin Kazan, Young Boys ve Domzale takımları ile eşleşti..
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Konu nbaaa tarafından (10 Şubat 2012 Saat 19.04 ) değiştirilmiştir.
Super Cup güzel olmuş.Liverpool maçına üzüldüm.Young Boys,Domzale maçlarını merakla bekliyorum.
Süper Kupa'yı alman çok güzel olmuş.Uefa grubundan da çok rahat lider çıkarsın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)