Başarılar .
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Göztepe A.Ş | Göztepe Avrupa'ya Açılıyor | III.Sezon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> 15.750 kişi kapasiteli İzmir Alsancak Stadı Taraftarımız Başkanımız İmam Altınbaş 2011-2012 Formalarımız Kadromuz Geçmiş Göztepe, 14 Haziran 1925 yılında Altay ...
15.750 kişi kapasiteli İzmir Alsancak Stadı
Taraftarımız
Başkanımız İmam Altınbaş
2011-2012 Formalarımız
Kadromuz
Geçmiş
Göztepe, 14 Haziran 1925 yılında Altay Spor Kulübü'nden ayrılarak Güzelyalı, İzmir'de kurulmuş, bir çok branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. 1937-1939 arası, dönemin İzmir Valisi Fazlı Güleç'in zorlamasıyla İzmirspor ve Egespor'la birleşmiş ve "Doğanspor" adıyla mücadele etmiştir. Kısa bir süre sonra kendi adını geri alan kulüp, Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübü olmuştur.1980 de ise Göztepe-Karşıyaka maçını 80.000 seyirci izlemiş Türkiyede ve dünyada 2. lig seyirci rekoru kırılmıştır.
Uzun ve Kısa Vadeli Hedeflerimiz
Uzun vadede olarak Takımı Süper Lig'de kalıcı bir takım haline getirmek, Avrupa'da hatrı sayılır bir kulüp olmak,kadroyu olabildiğince genç tutmak.
Kısa vadede ise takımı çok fazla para harcamadan en az Play-Off'lara taşımak.
Hazırlık Dönemi
Veritabanı: 12.0.4
Seçilen Ligler: Arjantin,Brezilya,İngiltere,Fransa,Almanya,İtalya, İspanya.Güney Afrika,Türkiye ve Bank Asya 1.Lig (9 ülke,10 lig)
Başarılar .
'Futbolda dün yoktur,bugün de yoktur,yarın vardır!'
Fatih Terim
Başarılar hazırlık maçları dahil diğer maçları fikstür şeklinde koymazsan sevinirim
Edit: Bu arada sadece bir hatırlatma Göztepe S.K değil Göztepe A.Ş'dir.
Başarılar.
Başarılar.
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
Başarılar dostum.![]()
Başarılar...
Tottenham Kariyerim:
Başarılar.
Barbaros meydanında dün gibi sevdan...
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Bradley Grobler Granada'da!
Kendisinin gerek yüksek maaşı,gerekse yetersiz özellikleri nedeniyle satmak istedim.Granada da 300K € değerinde teklif verince elden çıkardık.Kendisine gelecekteki futbol yaşantısında başarılar dilerim.
İlhan Şahin Leixoes'te!
Maddi sıkıntılar ve mevkisinde çok oyuncu bulunduğu için 75K € karşılığında elden çıkardık.
Vedat Kapurtu KDÇ Karabükspor'da!
Yaşı ve maddi sıkıntılar dolayısıyla 45K € karşılığında sattık.
Chibuzor Okonkwo - Defans(Sağ) / WB (R) - 35K €
Sağ bek için harika bir transfer diye düşünüyorum.22 yaşında ve çok makul bir ücret karşılığında transfer ettik.
Daniel Agyei - GK - 60K €
Makul bir ücretle kadromuza kattık.Özellikleri henüz çok iyi değil ama ileride çok iyi olacağından eminim.
Barbaros Barut - Defansif Orta Saha / M (C) - Serbest
Orta sahaya defansif oyuncu ihtiyacımızı gideren isimlerden biri.
Önder Turacı - Defans (Orta) / D (R) - Serbest
Stoperde büyük sorun vardı.Bir tanesini Önder'i alarak kapattık ama yanında Bülent Bal var.Ona da hiç güvenmiyorum.Yapabilirsek ara transfer döneminde bir stoper almaya çalışacağız.
Faruk Bayar - Geri Kanat (L) / D/M (L)
Geçmişte Sivasspor,MİY gibi takımlarda oynamış ve tecrübeli bir sol beki serbest olarak kadromuza kattık.
Ali Yılmaz - Defansif Orta Saha / M (C)
Defansif orta saha olarak iyi sayılabilecek bir oyuncu.Alternatif olması için aldık.
Geri kalan transferleri de screenleyip birazdan koyacağım
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)