Onaylandı.Başarılar.
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Rising Sun Of The Europe - Fenerbahçe Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oyun Versiyonu: 11.3 Büyük Başkanımız Mabedimiz Hedeflerimiz - Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitirmek. - Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak. ...
Onaylandı.Başarılar.
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Başarılar bir FENERBAHÇELİ olarak takipçinim![]()
Başarılar, forumda Unutulmayan Kariyerler'de hiç Fenerbahçe kariyeri yok ben açmayı düşünüyordum ama sen açmışsın başka kulüp ile İnşallah.Fenerbahçe'li olarak bende takipçinim.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler, sevindim
Hazırlık Maçları
Her maç ortalama 4-5 tane %100 pozisyon kaçırdık ve en az 2 direğimiz vardı. Ona rağmen Avrupa'da kendini kanıtlamış rakipler karşısında galibiyetler aldık. Takımdan şimdilik memnunum transfer düşünmüyorum ama oyuncularımdan satmak zorunda olduklarım olursa onların yerine transfer yapabilirim. Onun dışında Andre Santos'un yedeği olabilecek bir Türk almayı düşünüyorum eğer bildiğiniz isimler varsa önerirseniz sevinirim.
Konu berbarus96 tarafından (24 Nisan 2011 Saat 15.18 ) değiştirilmiştir.
Emre'yi bence satma.Çok iyi bir oyuncu orta saha onun kontrolu altında onun gibi bir oyuncuyu bulman zor olacak.
Santos'un yedeği olarak Özgür Çek'i alabilirsin Ankaragücün'den.
Başarılar takipçinim..
Başarılar da kardeş bende açtım kariyer k.bakma dikkat etmemiştim seninde Fenerbahçe ile açtığına ..
İletişim : dj__tiesto@windowslive.com
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)