Başarılar ama hileyi tam anlayamadım
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Bitmiş Kariyerler Forumunda Bulunan Chievo Verona-Puke-[910] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Associazione Calcio ChievoVerona, İtalya'nın Verona şehrinde bulunan bir futbol kulübüdür. Paluani isimli bir kek şirketi tarafından kurulmuştur ve kulübe de ...
Associazione Calcio ChievoVerona, İtalya'nın Verona şehrinde bulunan bir futbol kulübüdür. Paluani isimli bir kek şirketi tarafından kurulmuştur ve kulübe de ilk başta kendi isimlerini vermişlerdir. Bu yüzden kulübün kuruluşundaki adı Paluani Chievo idi.Kulübün amblemi de Veronalı bir soylu olan Cangrande I della Scala'yı temsil eder.
Karamsar İnzaghi.!
İtalya'nın ve Dünya'nın Tanınmış Gazetesi La Gazzetta Dello Sport İtalya'da Fatih Terimden Sonra Yeni Bir İmparatorun Ülkemize Ayak Bastığnı ve Verona'nın Sevilen Kulubu Chievo'nun Başına Geçtiğni Duyurdu...Bundan Daha Önce İtalya'nın Milan Kulubunde Görev Alan Fatih Terim'in İtalya'da İstenmediğni Duyuran Gazete..İnzaghi'nin Zamanında Olay Yaratan Açıklamalarına Yer Verdi...
F.İnzaghi;''Terim'den Kurtulmak İçin Penaltıyı Bilerek Auta Atıyoduk''
Bu Sözler Chievo'nun Başına Geçen Türk Teknik Adamı Biraz Korkutuyor Gibi...Ancak Takımda İlk İşine Başladıgnı Açıklıyan Mustafa.Ö.Oyuncuların Hepsini Yolladı...Oyuncuların Yaş Ortalamasının 30 Olduğnu Belirten Mustafa Yaptığı Açıklamada;''Takımın Yaş Ortalaması Çok Yüksek , Genç Tek Bir Oyuncu Bile Yok , Gençlere ve Yetenekli Oyunculara Yönelicez , Bu Zamana Kadar Takım İçin Boy Gösteren Futbolculara Teşekkürler , Yeni Kulup Aramaya Başlasalar İyi Olucak Dedi..'' Chievo'nun Hangi Transferleri Yapıcağı İse Merak Konusu Olmuş Durumda...İyi Bir Taraftarı Olan Verona Ekibi Menejerin Arkasında Durduklarını Taraftar Sözcüsüyle Açıkladı...Taraftar Sözcüsü;''Takımda Herkezi Yollıyarak Güzel Bir İşe İmza Atıldı , Böyle Bir Değişim Gerekliydi Sonuna Kadar Menejerimizi Destekliyoruz''...Bu Sözler Biraz Olsun Türk Menejerin Güvenini Arttırmış Durumda...
2001-2002 Sezonu!
Küçük ve dikkate alınmayan Chievo, Serie A'daki ilk sezonunda herkesi şaşırttı. Oynadığı göz doldurucu ve eğlendirici futbolla ligi 5. sırada bitirdi ve UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandı.
Mustafa Ö ;''9 Sene Öncesini Kim Hatırlamaz; ''Bu Yıllara Geri Dönücez''...
Chievo Transfer Konusunda Çalışmalara Başladı Gelen Oyuncular Taraftarlar Heyecanlandırdı...İlk Transfer;
Valencia'nın Gözden Çıkardığı Mata Chievo'ya İmza Attı..
İkinci Bomba Yine Barcelona'nın Gözden Çıkardığı ve Mustafa'nın Favorisi Olarak Bilinen;Martin Caceres...
Üçüncü Bomba;Sevilla'nın Gözden Çıkardığı Julien Escude Chievo'yla Anlaştı;
Lazio'dan Büyük Çabalarla Alınan,4.ve En Büyük Bomba; GORAN PANDEV.
Takıma Diğer Katılan Oyuncular...
Sergio Asenjo - Valladolid
Gustavo Munua - Deportivo(Transfer Listesi-Yedek Kaleci)
Sergey İgnashevich-CSKA Moscow
Mirel Radoi-Steaua B.
Aleksandr Kolarov - Lazio
Stepen Appiah - (Serbest)
Ludovic Magnin - Stuttgart(Transfer Listesi)
Emerson-Milan(Transfer Listesi)
Dalla Bona-Napoli(Transfer Listesi)
Fabio Quagliarella-Udinese
Simone Pepe-Udinese
Diego Buanonette-River Plate
Albin Ekdal-Juventus
Kepa-Getafe(Transfer Listesi)
Massimo Macarrone-Siena
31 Ağustos 2008 - Transfer Sezonu Kapanışı.
NOT;Sadece Bütce Konusunde Arttırma Hilesi Yapıldı , Bütce Çok Düşüktü , Oyuncuları Üzmek Zorla Chievo'ya Getirmek Gibi Hileler Yoktur...Dürüstce Belirtmek İstedim..
Transfer Sezonunu Böyle Bitiren Chievo'da Büyük Değişiklikler Oldu...Takımda Uyum Sorunu Yaşanacağı Tüm İtalya Basınında Yankı Uyandırıyor...
Kupada Mantovayla Karşılaşan Chievo Karşılaşmaya Uyum Korkusuyla Çıksada Kazanmasını Bildi...
Chievo 2 - Mantova 0
Goller;Fabio Quagliarella , Juan Manuel Mata.
Takımda Uyumun Olmadığnı Düşünen Taraftarlar ve Teknik Heyet , Evindeki Genoa Maçında Sarsıldı...Büyük Uğraşlar Verilsede Pandevin Direkten Dönen Topu Beraberliğe Sadece Yaklaşmaya Yetti...
Chievo - 2 - Genoa 3
Goller;Goran Pandev , Diego Buanonette
Yedek Kulubesi Üzgün ve Öfkeli...(:
Sıradaki Maç Seria A'nın Tartışmasız En İyi Ekibi İnter...Chievo Giuseppe Meazza Deplesmanında Kağıt Üzerinde En Ufak Şansı Yok Olarak Gözüküyor...
Maçın Öncesinde Kendisine Ayrılan Bölümü Yavaşca Dolduran Chievo Taraftarları Çıldırmaya Şimdiden Başlamış Gibiler...
Yer - Giuseppe Meazza:sleeping:
İnter Maçını Ekliyicem , Yorumları Bekliyorum....
Başarılar ama hileyi tam anlayamadım
IceBoyzLeader
Teşekkürler Bütceyi Arttırdım Yani , Takımın Bütcesi Yoktu Yeni Bir Takım Oluşturmak İçin Bütceyi Fazlalaştırdım
başarılar fakat keşke hile yapmasaydın
Türkiye Muhsin Yazıcıoğlu'nu değil, şerefini yitirmiştir...
Neden besonucta hile yaptıysanız belirtin demişler bende yazdım hileyi kimseyi kandırmıyorum
![]()
Chievo'nun en fantastik galibiyeti 2.0 geriye düştüğü reggina maçını 3.2 alması oldu , inter ise chievoyu dağıttı..
![]()
Başarılar Puke... Buonanotte çok iyi olmuş...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)