Arkadaşlar merhaba forumda kısa bir süredir aktif olmaya başladım. Adım Mehmet 24 yaşındayım. Olumlu ya da olumsuz hakkımda düşündüklerinizi merak ediyorum bu yüzden bir konuda ben açayım dedim.
Aranızda olmaktan oldukça memnunum.
Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Beni Anlat Forumunda Bulunan Akhilleus'u anlatalım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar merhaba forumda kısa bir süredir aktif olmaya başladım. Adım Mehmet 24 yaşındayım. Olumlu ya da olumsuz hakkımda düşündüklerinizi merak ...
Arkadaşlar merhaba forumda kısa bir süredir aktif olmaya başladım. Adım Mehmet 24 yaşındayım. Olumlu ya da olumsuz hakkımda düşündüklerinizi merak ediyorum bu yüzden bir konuda ben açayım dedim.
Aranızda olmaktan oldukça memnunum.
7
Yaşıyla orantılı olarak çok olgun yorumlar yapabilen birisi, gerçekten zevkle takip ediyorum yorumlarını.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Nickinin Lost'tan geldiğinden şüphelendiğim, yorumlarını beğendiğim bir abimiz![]()
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Forumun en sağlam yorum yapan üyelerinden diyebilirim
Yalnız nerede oturduğunu öğrenebilirmiyim?
Gerçekten çok karakterli, kişilikli bir üyemiz. Yorumlarını aynen diğer arkadaşlar gibi bende çok beğenerek takip ediyorum. Forumumuzda böyle kişiler görmek elbette bizide sevindiriyor.![]()
Hocam ben senin imzayı okumadım ya. Onu okusam şüphelenmezdim. Horace vs Sawyer![]()
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Sağolun arkadaşlar. Nerede oturduğum konusuna gelince biraz muammalı İstanbul, Ankara, Tokat, Eskişehir ve bazen de Bilecik olabiliyor. Ama aslen İstanbulluyum.
7
Kaliteli yorumları ve güzel Türkçe'siyle forumun kalitesini artıran abimiz. : )
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkür ederim güzel yorumun için Myotismon kardeşim. Eğer gerçekten dediğini yapabiliyorsam ne mutlu bana . Zira fm adına grafik ne ararsam hemen bulabildiğim bir foruma böyle hizmet edebilmek beni sevindirir.
7
Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)