twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 12 mesaj bulunuyor.

Avrupa'da yılın en kötü transferleri

Futbol Kategorisinde ve Avrupa'dan Futbol Forumunda Bulunan Avrupa'da yılın en kötü transferleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Barcelona'nın Aydın Yılmaz'ı diyebileceğimiz Bojan Krkic verilen onlarca şanı değerlendirememişti. Bu yaz 12 milyon avroya Roma'ya transfer oldu. Ama burada ...

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya

Avrupa'da yılın en kötü transferleri

Barcelona'nın Aydın Yılmaz'ı diyebileceğimiz Bojan Krkic verilen onlarca şanı değerlendirememişti. Bu yaz 12 milyon avroya Roma'ya transfer oldu. Ama burada da eleştirilerin baş aktörü. Kariyeri nereye sürüklenecek merakla bekliyoruz.

Bir zamanlar Avrupa'nın en efektif forveti olan Diego Forlanşimdilerde büyük sıkıntı yaşıyor. Sezona yeni takımı Inter gibi felaket bir şekilde başlayan Uruguaylı yeniden toplarlanma peşinde. Yetenekleri bu form düşüklüğünü tersine çevirebilir.

Hollanda'dan yeni bir Surinamlı futbolcu çıktığında hepimiz yeni bir Seedorf ya da Davids'in hayallerini kurmuştuk. Yaz başında Juventus'a transfer olan Eljero Elia bu hayallerimi şimdilik rafa kaldırdı.

Bir futbolcu yaşı kaç olursa olsun 20 milyon sterline transfer oluyorsa beklentiler de büyük oluyor. Jordan Henderson da Liverpool'a gittiğinde yeni Gerrard olmasını bekledik ama henüz daha çok yolu var.

Liverpool bir kez daha bu listede. Geçen yıl ocak ayında forvetsiz kalan Kırmızılar, 35 milyon sterline Andy Carroll'ı almıştı. Sonuç ise sıfıra yakın. 23 maçta yalnızca dört gol atabildi 22 yaşındaki oyuncu. Kazanan da Newcastle Unitedoldu.

Belki de tarihin en kötü transferlerinden bir Fernando Torres. Tam 50 milyon sterlin karşılığında Chelseakadrosuna dahil olan İspanyol, 903 dakika gol atamadı. Toplamda ise 27 lig maçında üç gol atabildi. John Terry'nin ise bu sezon 4 golü var.

Takım Oyuncusu uti97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Aralık 2010
    Nereden
    Yalova
    Bloglar
    1
    Terry Gecmis Adamı.. Galatasaray'a Donmusler Onlarda.
    It's Time To Go GALATASARAY
    It's Time To Go GALATASARAY

Futbol Forum Cezalı efekan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Temmuz 2009
    Nereden
    Rize
    Bence Torres çok çok çok çok çok boş bir transferdi. Ben Torres'in namını 3 yıla yakın süre önce duydum ve gol attığını nadiren gördüm.

Anahtar Oyuncu Fernando Torres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Nisan 2009
    Nereden
    İzmir
    Alıntı efekan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Torres çok çok çok çok çok boş bir transferdi. Ben Torres'in namını 3 yıla yakın süre önce duydum ve gol attığını nadiren gördüm.
    Hocam yapma şimdi ya
    Toni Kroos bunu beğendi.

Gelecek Vaadeden Mutlu@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Kasım 2010
    Nereden
    Denizli
    Ben formsuz Torres'e neden o kadar para verilmiş hala anlayabilmiş değilim , 50 m sterline çok daha formda forvetler alınabilirdi , ama umarım Torres kendini toparlar.Eski Torres'e döner.
    JackDaniel'S

Futbol Forum Cezalı efekan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Temmuz 2009
    Nereden
    Rize
    Alıntı Fernando Torres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam yapma şimdi ya
    Abi ben bildiğim Torres'i diyorum yani. Sen bana bakma, belkide iyiydi bir zamanlar.

Anahtar Oyuncu alperinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Ocak 2009
    Nereden
    Çorum & Malatya
    neredeeeee şimdi o eski Torres

Gelecek Vaadeden Anakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Haziran 2009
    Alıntı efekan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları söylediğin adam 2009/2010 sezonunu 22 maçta 18 golle gol krallığında 2. olarak bitirmiş biri.

Gelecek Vaadeden Tolga JR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Mart 2011
    Nereden
    Manisa
    bi torres parasına ben takım kurar süper ligde şampiyon yaparım :p

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Türkiye'de başarılı bir performans gösterip Fransa'da hayal kırıklığı yaratan Lugano'yu da ekleyebiliriz.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA