-
İnter - At.Madrid
UEFA Süper Kupa Maçı
Tarih : 27 Ağustos 2010 Cuma
Saat : 21.45
Yayın : Kanal D
Futbol Kategorisinde ve Avrupa'dan Futbol Forumunda Bulunan UEFA Süper Kupa | İnter 0-2 At. Madrid Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> - İnter - At.Madrid UEFA Süper Kupa Maçı Tarih : 27 Ağustos 2010 Cuma Saat : 21.45 Yayın : Kanal ...
-
İnter - At.Madrid
UEFA Süper Kupa Maçı
Tarih : 27 Ağustos 2010 Cuma
Saat : 21.45
Yayın : Kanal D
Konu Miharbİ tarafından (06 Eylül 2010 Saat 17.25 ) değiştirilmiştir.
Resim boyutları olmamış Cemal.
Süper Kupa'da UEFA Şampiyonları'nın sürpriz yaptığını biliyoruz, gönlüm İspanya'daki takımım olan Atletico Madrid'den yana.
Yamulmuyorsam maç Kanal D'de.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Gönlüm Madrid'den Yana
Bir tarafta 29 senedir Türkiye Kupası'nı alamayanlar şampiyon olduk diye, diğer tarafta 28 senedir lig şampiyonluğunu alamayanlar şampiyonluğa oynadık diye büyüklük taslıyorlar. Cimbom ise 10 senedir AVRUPA Şampiyonluğuna hasret... İşte bu yüzden en büyük Galatasaray... Bitti...
İnter alır diye düşünüyorum...
Forlan'ın gol atmasını istiyorum ama Benitez'li Inter'in kazanması sevindirir beni.
Hakemlerle, ite-kaka, doğru düzgün maç kazanmadan UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olan Atletico Madrid umarım bu maçı kaybeder.
Madrid alır bence Benitez'li İnter'in birşeyler yapacagına inanmıyorum
At. Madrid alır diye düşünüyorum.
Eski Nick : Assis Moreira
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)