twitter facebook steam
Konuda toplam 2 mesaj bulunuyor.

Hagi, Steaua'yı reddetti

Futbol Kategorisinde ve Avrupa'dan Futbol Forumunda Bulunan Hagi, Steaua'yı reddetti Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Galatasaray'ın ve Romanya'nın efsanevi oyuncularından Gheorghe Hagi, Romanya'nın önde gelen takımlarından Steaua Bükreş'in kendisine yaptığı teknik direktörlük teklifini reddettiğini açıkladı. ...

Takım Oyuncusu shnats_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2009
    Nereden
    Kocaeli

Hagi, Steaua'yı reddetti

Galatasaray'ın ve Romanya'nın efsanevi oyuncularından Gheorghe Hagi, Romanya'nın önde gelen takımlarından Steaua Bükreş'in kendisine yaptığı teknik direktörlük teklifini reddettiğini açıkladı.

Victor Piturca'nın istfiası sonrasında kendisiyle temasa geçildiğini belirten Hagi, "Benim cevabım açıktı. Hedefim belli. Futbol akademisi projemi hayata geçirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

45 yaşındaki teknik adam "Steaua'yı çalıştırmak her zaman için önemli bir mücadele . Bir gün denemek isterim. Daha önceki deneyimim çok zorluydu. Yenilirsek suçlu ben, kazanırsak en büyük pay sahibi Becali'ydi" dedi.

Becali döneminde Steaua Bükreş, yedi yılda 11 hoca değiştirdi.

Goal

Takım Oyuncusu umuTorres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Ocak 2008
    Nereden
    ιѕтαηвυℓ/üмяαηιує
    Hagi en iyisini bilir.
    ---> ...| Ömür Hayalleri Beklemez |... <---

---> ...| Umutcan KILIÇ |... <---

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA